"Power 4" - Millionær Trawl


Nyudviklet trawl til fiskeri efter industrifisk

Trawlet er konstrueret af Dyneema-fibre, der har en højere brudstyrke end wire. Derfor kan trawlet bygges 25-35 % større med samme trækkraft. Eller man kan reducerer brændstof-forbruget.

Inden for visse typer af fiskeri, er det en fordel at have et så stort trawl som muligt, da det øger fangsten og med den reducerede modstand reduceres omkostningerne per fanget tons.

Trawlet er i øjeblikket ombord på L 441 Allesøe, som er meget positive som de siger. Trawlet er nemt at arbejde med og ser ud til at vi stort set fanger alle de fisk, der vises på sonden.
  • Nyt materiale - 20% stærkere
  • Mindre modstand
  • Højere brudstyrke
  • Større fiskeareal
  • Bedre brændstoføkonomi
English web Send en mail Fiskeri Facebook
THYBORØN TRAWLBINDERI I/S
Nordsøkaj 32
DK-7680 Thyborøn
Telefon: +45 4358 4350
E-mail: info@trawl.dk

HVIDE SANDE VÆRKSTED
Troldbjergvej 6
DK-6960 Hvide Sande
Telefon: +45 6144 1467
E-mail: info@trawl.dk
Thyborøn Trawlbinderi blev startet i 2013 og har til huse på Thyborøn Havn i Vestjylland.
Thyborøn Trawlbinderi er Danmarks mest moderne trawlbinderi, hvor den nyeste teknologi anvendes for at designe og optimere trawlen.

I et 3D simulations- og kalkulationsprogram testes ændringer i højde, bredde og hvordan maskerne står, så trawlet bliver tilpasset efter fangst samt det pågældende fiskefartøj.
Virksomheden har til huse i et 1.100 kvadratmeter stort værksted på Thyborøn Havn, hvor der arbejdes med trawl i alle størrelser. To store trawltromler bagerst i værkstedet betyder, Thyborøn Trawlbinderi kan håndtere alle trawl indendørs.

Desuden har Thyborøn Trawlbinderi værksted på 520 Kvadratmeter i Hvide Sande.