Referencer


Thyborøn Trawlbinderi har hovedsageligt leveret til lokale fartøjer, men virksomheden er i en rivende udvikling, og radius og kundekreds er derfor udvidet siden starten.

I kan læse om forskellige leverancer fra Thyborøn Trawlbinderi, så I får et indtryk af, hvor forskellige opgaver virksomheden kan klare.

Intet fartøj er for lille eller for stort for Thyborøn Trawlbinderi. Det væsentlige er, at vi ønsker, at alle kunder oplever, at Thyborøn Trawlbinderis medarbejdere leverer
  • Ordholdenhed
  • Præcisionsarbejde
  • Levering til tiden og til den aftalte pris
  • Samt høj service

Og at grejerne fra Thyborøn Trawlbinderi er af bedste kvalitet, så fiskerne kan få fuldt udbytte af deres investering.
English web Send en mail Om os Facebook
THYBORØN TRAWLBINDERI I/S
Nordsøkaj 32
DK-7680 Thyborøn
Telefon: +45 4358 4350
E-mail: info@trawl.dk

HVIDE SANDE VÆRKSTED
Troldbjergvej 6
DK-6960 Hvide Sande
Telefon: +45 6144 1467
E-mail: info@trawl.dk
Thyborøn Trawlbinderi blev startet i 2013 og har til huse på Thyborøn Havn i Vestjylland.
Thyborøn Trawlbinderi er Danmarks mest moderne trawlbinderi, hvor den nyeste teknologi anvendes for at designe og optimere trawlen.

I et 3D simulations- og kalkulationsprogram testes ændringer i højde, bredde og hvordan maskerne står, så trawlet bliver tilpasset efter fangst samt det pågældende fiskefartøj.
Virksomheden har til huse i et 1.100 kvadratmeter stort værksted på Thyborøn Havn, hvor der arbejdes med trawl i alle størrelser. To store trawltromler bagerst i værkstedet betyder, Thyborøn Trawlbinderi kan håndtere alle trawl indendørs.

Desuden har Thyborøn Trawlbinderi værksted på 520 Kvadratmeter i Hvide Sande.