Fiskeri


Thyborøn Trawlbinderis medarbejdere har været med i hele udviklingen af moderne trawl- og vodfiskeri. Mange af vores ansatte har holdt 25 års jubilæum som trawlbindere.

Den solide erfaring er med årene kombineret med de allernyeste 3D-computerteknikker. Thyborøn Trawlbinderi er derfor i dag blandt de førende virksomheder, når det gælder udvikling, fremstilling og rådgivning om moderne fiskeredskaber til alt slags fiskeri.

Vi ved, hvad der skal til, for at producere kvalitetsprodukter med den ypperste fiskedygtighed.

Fortæl os, hvor mange hestekræfter, fartøjet har, og hvor og hvad I skal fiske. Så producerer vi en præcis og individuel kvalitetsløsning med udgangspunkt i de nyeste trawl- og vod-modeller.

Thyborøn Trawlbinderi leverer hele spændvidden af trawl til 

  • Industrifiskeri
  • Pelagisk Fiskeri
  • Konsumfiskeri
  • Flyshooter & Vod


Nye trawl leveres inden for én uge, og vi arbejder med udgangspunkt i Thyborøn, Hvide Sande og Hanstholm om nødvendigt 24/7, når der er brug for en reparation.

Vores trawlbinderier har stor lagerkapacitet og har alle materialer på lager. Vi kan når som helst foretage en hvilken som helst reparation af et trawl, flyshutter eller vod.

Og tøv ikke med at kontakte os når som helst for oplysning og rådgivning i brug af alle slags trawl.

English web Send en mail Trawl Referencer Facebook
THYBORØN TRAWLBINDERI I/S
Nordsøkaj 32
DK-7680 Thyborøn
Telefon: +45 4358 4350
E-mail: info@trawl.dk

HVIDE SANDE VÆRKSTED
Troldbjergvej 6
DK-6960 Hvide Sande
Telefon: +45 6144 1467
E-mail: info@trawl.dk
Thyborøn Trawlbinderi blev startet i 2013 og har til huse på Thyborøn Havn i Vestjylland.
Thyborøn Trawlbinderi er Danmarks mest moderne trawlbinderi, hvor den nyeste teknologi anvendes for at designe og optimere trawlen.

I et 3D simulations- og kalkulationsprogram testes ændringer i højde, bredde og hvordan maskerne står, så trawlet bliver tilpasset efter fangst samt det pågældende fiskefartøj.
Virksomheden har til huse i et 1.100 kvadratmeter stort værksted på Thyborøn Havn, hvor der arbejdes med trawl i alle størrelser. To store trawltromler bagerst i værkstedet betyder, Thyborøn Trawlbinderi kan håndtere alle trawl indendørs.

Desuden har Thyborøn Trawlbinderi værksted på 520 Kvadratmeter i Hvide Sande.