Flyshooter & Vod


Thyborøn Trawlbinderi leverer hele spændvidden af vod til store og små flyshooter samt vodbåde.

Alle vod tegnes individuelt ud fra kundens ønsker og med hjælp fra de nyeste computerprogrammer, der beregner alle vigtige oplysninger om, hvordan voddet vil opføre sig bag kundens eget skib til det valgte fiskeri.

Design og tegninger produceres i værktøjerne CADTRAWL og DynamIT-kalkulationsprogram. Dette giver blandt andet kunden mulighed for at se, om voddet lever op til forventninger om:

  • Horisontal og vertikal åbning
  • Træk modstand
  • Længden af stjerter og tov
  • Slæbehastighed


På computerbilledet kan man se voddet forfra, fra siden og ovenfra, ligesom der kan zoomes ind på detaljer. Designeren kan aflæse belastningen i en vilkårlig maske, ligesom han kan finde voddets vertikale og horisontale åbning.

Afslutningsvist beregnes trawlets modstand, så det passer til fartøjets slæbeevne.

Computerprogrammerne gør det muligt at afprøve flere alternative løsninger inden voddet sættes i produktion. Beregningerne er så præcise, at det ikke er nødvendigt at teste voddet i en prøvetank.

English web Send en mail Vi bruger - Flyshooter & Vod Facebook
THYBORØN TRAWLBINDERI I/S
Nordsøkaj 32
DK-7680 Thyborøn
Telefon: +45 4358 4350
E-mail: info@trawl.dk

HVIDE SANDE VÆRKSTED
Troldbjergvej 6
DK-6960 Hvide Sande
Telefon: +45 6144 1467
E-mail: info@trawl.dk
Thyborøn Trawlbinderi blev startet i 2013 og har til huse på Thyborøn Havn i Vestjylland.
Thyborøn Trawlbinderi er Danmarks mest moderne trawlbinderi, hvor den nyeste teknologi anvendes for at designe og optimere trawlen.

I et 3D simulations- og kalkulationsprogram testes ændringer i højde, bredde og hvordan maskerne står, så trawlet bliver tilpasset efter fangst samt det pågældende fiskefartøj.
Virksomheden har til huse i et 1.100 kvadratmeter stort værksted på Thyborøn Havn, hvor der arbejdes med trawl i alle størrelser. To store trawltromler bagerst i værkstedet betyder, Thyborøn Trawlbinderi kan håndtere alle trawl indendørs.

Desuden har Thyborøn Trawlbinderi værksted på 520 Kvadratmeter i Hvide Sande.